Perhe on paikka
 missä kaikki huomataan
ja jossa on eri persoonallisuuksia. 
Perhe on myös paikka 
missä kaikki jokainen - on tärkeä!
Siksi Botnia Hotel & Restaurant 

on perhehotelli! 
Carol Dahlbacka
Perustaja

Haluamme kuvastaa perhettä!

Fotograf Markku Jokela
Dahlbackan perhe, kuva: ÖT, Markku Jokela

Missä viihdyt parhaiten? Aika monet kokevat lähimmän perheensä sellaisena paikkana. Voiko hotelli ja ravintola heijastaa jotakin tästä ilmapiiristä ja turvallisuuden tunteesta?

Siitä olemme vakuuttuneita!

Tänään on meille kunnia-asia viedä tätä perintöä eteenpäin. Jatka lukemista siitä, miten sitä teemme ja tule mukaan visioomme!

Kodikas ravintola

Uskotko että kuvat voivat kertoa enemmän kuin sanat? Me emme ainakaan pysty sanoin kuvaamaan paremmin sitä mitä kuvat alla viestittävät – kodikasta tunnelmaa! Ravintolamme haluaa välittää kodista tuttua, keittiön pöydän ja ruokasalin keskestä keskusteluilmapiiriä.

Astu sisään olo­huoneeseesi, istu keittiön pöytäsi ääreen ja nauti kodikkaasta ruokasalistasi, tapaa uusia ihmisiä! Napsauta kuvia isommiksi!

Eikö riitä? Tule ja koe tunnelma itse! Tervetuloa!

yksilölliset huoneet

Jokainen yöpyminen on ainutlaatuinen, koska jokaisella huoneella on jotakin ainutlaatuista tarjottavana. Aivan kuten perheenjäsenillä on eri makuja ja persoonallisuuksia, meidän huoneillakin on! Muutama maistiainen tässä vieressä.  Napsauta isommiksi!

Yksilöllistä palvelua!

Perheessä jokaisesta perheenjäsenestä pidetään huolta. Emme ole mikään hotelli- tai ravintolaketju. Se tarkoittaa myös että me kuuntelemme mitä tarpeita asiakkaillamme on seudulla. Heidän, jotka meillä vierailevat, tulee kokea yhteyden tunnetta!

Vaihteleva ruokalista

Haluamme jatkuvasti uudistaa ruokalistaamme. Sellaista emme tee miten sattuu. Hyvän perhe-emmänän tavoin tunnemme mitä on suosittua ja haluamme mieluiten tarjota sellaista, mistä juuri sinä pidät. Kaikki palaute on aina tervetullutta!

Mitä sinä haluaisit syödä?

Close Menu