En familj är en plats
 där alla blir sedda
och där det finns olika personligheter. 
En familj är också en plats 
där alla var och en - är viktig!
Därför är 

Botnia Hotel & Restaurant 
ett familjehotell! 
Carol Dahlbacka
Grundare

Vi vill reflektera ett hem!

Fotograf Markku Jokela
Familjen Dahlbacka, foto: ÖT, Markku Jokela

Var trivs du bäst? Ganska många upplever den närmaste familjen som en sådan plats.  Kan ett hotell och en restaurang reflektera något av denna atmosfär och trygghet?

Det är vi övertygade om! 

Idag är det en hederssak för oss att föra detta arv vidare. Läs vidare om hur vi gör det och kom med i visionen! 

hemtrevlig restaurang

Tror du att bilder kan säga mer än ord? Åtminstone kan inte vi med ord bättre beskriva det bilderna nedan förmedlar – en mysig atmosfär! Vår restaurang vill förmedla köksbordets och matsalens centrala samtalsatmosfär från hemmet.

Stig in i ditt vardagsrum, sitt ner vid ditt köksbord och njut av din gemytliga matsal, träffa nya människor!  Klicka på bilderna för förstoring!

Räcker det inte? Kom och upplev atmosfären själv! Välkommen!

Personliga rum

Varje övernattning är unik, eftersom varje rum har något unikt att erbjuda. Inget rum är det andra likt. Precis som familjemedlemmar har olika smak och personligheter, har våra rum det också! Några smakprov här intill! Klicka för förstoring!

Personlig betjäning

I en familj tar man hand om varje familjemedlem. Vi är ingen hotell- och restaurangkedja. Det betyder också att vi lyssnar på vad kunderna i bygden har för behov. De som besöker oss ska få en känsla av tillhörighet!

Omväxlande matsedel

Vi vill förnya våra menyer kontinuerligt. Vi gör inte sådant på måfå. Precis som en god husmor i en familj känner efter vad som är populärt, vill vi helst erbjuda det just du tycker om. Respons är alltid välkommen!

Vad vill du äta?

Stäng meny